Лесно е като детска игра

Лесно е като детска игра

Чудиш ли се как да приготвиш идеалната чашка кафе? Всъщност е лесно като детска игра и академията на DABOV Specialty Coffee може да ти помогне с научаванетона някои хитринки. Заповядай на курс Бариста-Любител, където ще научиш тънкостите на перфектния вкус.
За кого е подходящ този курс?

За всеки, който търси тайната на правилното приготвяне на кафето и цени вкуса му.
По време на Бариста-Любител ще те запознаем с основни теоретични познания за кафето като плод, напитка и продукт – през какви процеси минава от дървото до чувала. Ще ти покажем няколко  различни метода наприготвяне, кой от кой  по-интересен, за да прецениш кой ти допада най-много. Ще научиш и всичко за правилните пропорции, които стоят в основата на перфектния вкус. За десерт ще ти покажем как да определяш вкусовия профил на кафето и как да дегустираш. Звучи интересно нали?
Курсът е подходящ за всеки кафе любител и не изисква никакви професионални умения. Затова,ако искаш да научиш всичко за правилното приготвяне на кафе, побързай да се запишеш, защото местата са ограничени.
Курсът се провежда в залата ни за обучения на адрес гр. София, ул. Любен Каравелов 58. Можеш да се запишеш през нашия сайт, на тел. 0884 12 00 55 или на място.
Очакваме те!Публикувано от DABOV Specialty Coffee


Препоръчваме Ви тези продукти

..

0,00 лв.

Свързани статии

Кафе Академия 2016
Новата година вече стартира и по този повод обявяваме и нови дати за курсовете от нашата Кафе Академия за периода януари-март 2016.Курс Бариста-Любител23 януари (събота) 9.30-14.30 ч.27 февруари (събота) 9.30-14.30 ч.26 март (събота) 9.30-14.30 ч.Място на провеждане: гр. София, ул. Любен Каравелов 58Можете да се запишете през нашия онлайн магазин, на място или на тел. 0884 12 00 55Курс Бариста-Маестро27-28 януари (сряда – четвъртък) 9:30 – 17:00 ч.24-25 февруари (сряда –..
DABOV Specialty Coffee на Bulgaria Web Summit 2016
Известен факт е, че където се случват интересни неща, там е и екипът на DABOV Specialty Coffee. С най-голямо удоволствие ще споделим, че през февруари ще присъстваме на едно изключително интересно събитие, където ще приготвяме от нашето специално кафе.Несъмнено всички привърженици  на IT технологиите вече са запазили датата 20-ти февруари за ежегодната конференция Bulgaria Web Summit, предназначена за всички фенове на уеб технологиите, маркетинга, UX, и програмирането.Мястото е Ин..

Коментари към "Лесно е като детска игра"

Най-нови публикации - Всички публикации

Журито на COE 2017 Коста Рика обяви кафетата-победители
Журито на Cup of excellence 2017 Коста Рика обяви кафетата-победители Йордан Дъбов се завърна от Коста Рика след участието си от 23 до 26 май в престижния международен конкурс Cup Of Excellence 2017. Той е единствения европейски съдия измежду 22ма международни съдии. Освен него, състават на журито се допълва от двама американци и един новозенландец, като останалата част се заема от представители на Япония и Кореа. Всички кафета, достигнали до финала се оценяват по цвят на изпичан..
DABOV Specialty Coffee вече и в Hombry Shop, Синеморец!
DABOV Specialty Coffee има удоволствието да ти представи уникалния черноморски магазин – Hombry Shop. Ще го откриеш не къде да е, а в Синеморец. Като казваме Синеморец, няма как да не си представяме безкрайната синева на южното ни Черноморие.Традиционно, в Hombry Shop ще намериш крафт питиета, даващи разнообразие от бира и вино. Изключително подходящи за летния сезон. Като ценител на висококачествените напитки, Hombry Shop освен хубави алкохолни питиета вече предлага и хубаво, спец..