Кафе на месец май 2017 - COE Калибус Ла Сиера

Кафе на месец май 2017 - COE Калибус Ла Сиера

Избрахме Калибус Ла Сиера за месец май - период в годината, когато се състои най-високо оценения конкурс за кафе в света „Cup of Excellence“. Представяме ти, сега, победителят от 2016, а именно – Калибус Ла Сиера, което DABOV Specialty Coffee спечели на търг и закупи. Кафето е отгледано с много грижи и любов от фермера Серезо Помпейо, който притежава плантация в планинския район на Калибус Ла Сиера, Гватемала. Там той отглежда своето кафе, кафе, което е сорт Гейша. Кафето бе оценено с върховните 92,09 от общо 100 точки на конкурса „Cup of Excellence2016“, което го нарежда на първо място в Гватемала и на второ в света за реколта 2016-2017. Ние, от DABOV Specialty Coffee, сме много щастливи, че успяхме да спечелим битката за победителя Калибус Ла Сиера. Така всички заедно ставаме горди притежатели на кафе номер едно за Гватемала в Европа. Избрахме за теб, точно това уникално вкусно и ароматно кафе за месец май. И то, също като идващия слънчев сезон, носи в себе си нотки на жасмин, мед, лимон и праскова. А когато отпиеш от чашката, ще усетиш една истинска тропическа експлозия.

Искаме да ти споделим, че нашия междунроден кафе експерт, Йордан Дъбов, ще журира и тази година на конкурса „Cup of Excellence” в Коста Рика в края на м. Май. Очаквай много любопитни факти директно от мястото от самия Йордан Дъбов.

За да се пренесеш в райската атмосфера на Гватемала, заповядай в нашия шоурум в София на ул. Любен Каравелов 58 или го поръчай онлайн.

Предлагаме ти Калибус Ла Сиера в два варианта : 200гр и 150гр и понеже е кафе на месеца, ти правим 15% отстъпка на всеки закупен пакет. А, вие баристи, не забравяйте, че всички членове на асоциацията получават 2 пакета при закупен един.

Заповядайте!

Публикувано от DABOV Specialty Coffee


Препоръчваме Ви тези продукти

Хемекс кафеварка 6 чаши от CHEMEX®

Хемекс кафеварка 6 чаши от CHEMEX®

Кафеварката Хемекс се произвежда от Chemex Corporation в Питсфийлд Масачузетс.  Уредът е създад..

96,00 лв.

Свързани статии

“Откривателят на течното черно злато”.
Самият той – Йордан Дъбов, в открито и лично интервю, ексклузивно в новия брой на Forbes. Научи най-атрактивните факти от създаването на бранда DABOV Specialty Coffee. Какъв е пътя, който вносителят на специалната кафе култура в България извървява? От страстта и любовта към специалното кафе, до достигане на престижните страници с успели български милионери. Цялата статия може да откриеш в бр. 73 на списание Forbes, май 2017. ..
ETHIOPIA by DABOV Specialty coffee
След завладяването на множество любители на етиопските кафета, ние от DABOV Specialty Coffee, решихме да ги поставим под общ знаменател за качествено етиопско кафе. Етиопия Моплако ще запази своя вкусов профил, все така запомнящ се със сладък меден послевкус, но ще бъде част от етикета ETHIOPIA by DABOV Specialty coffee. Причината е изключителната трудност при закупуване на едно и също кафе от една и съща ферма. Сама по себе си реколтата всеки път има тънки различия. В началото на 2..
Защо поне веднъж трябва да опитам Калибус Ла Сиера?
Някога опитвал ли си истински специално кафе? Кафе, което идва от толкова далечна, екзотична страна? И кафе, което ще те пренесе далеч от ежедневието? Нещо необкновенно и строго завладяващо? Прясно изпечено от нашата пекарна DABOV Specialty Coffee, с неустоим силен аромат.... Това е Калибус Ла Сиера от сорта Гейша... ...Идващо от Гватемала и специално за теб този месец на промоционална цена. А на въпроса „Защо поне веднъж трябва да опитам Калибус Ла ..
Йордан Дъбов отново заминава за Коста Рика!
Йордан Дъбов отново заминава за Коста Рика! COE Коста Рика 2017 ще се проведе от 23 до 26-и май в столицата Сан Хосе Престижният международен конкурс Cup of Excellence започна и тази година. В момента той се провежда в Хондурас и Гватемала. А ние от DABOV Specialty Coffee се чувстваме истински удовлетворени, че притежаваме уникално редки и специални партиди кафе именно от Гватемала – страната, която роди второто най-добро кафе в света за изминалата година, оценено с 92,09 точки..